D-100’de can pazarı

3 tır, bir otomobil ve bir hafif ticari aracın karıştığı kazada, tır sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye tarafından çıkartıldı ve hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu saatlerce trafiğe kapalı kaldı. Otoyolda da bakım çalışması olduğu için trafik yan yollardan verildi.

Alına  bilgi viddialara göre kaza, Yusuf Peltek’in yönetimindeki 54 LK 664 plakalı tırın hakimiyetini kaybedip  önünde giden Halil Turgut’un kullandığı 34 JG 52289 plakalı tıra çarpmasıyla başladı. çelik profil yüklü tırın çarpması sonucu bir anda trafik karıştı ve kazaya, Emin Uysal’ın kullandığı 78 DB 201 plakalı otomobil, Murat Demircioğlu yönetimindeki 54 TD 449 plakalı araç, fatih Aydın’ın kullandığı 01 EZK 45 plakalı tır da dahil olunca D-100 adeta can pazarı yerine döndü.

Çelik profil yüklü tır sürücüsü Yusuf Peltek, çarpma sırasında ezilen kupada sıkışınca olay yerine gelen itfaiye zamanla yarışarak şoförü güçlükle çıkarttı ve Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza sonrasında D-100 İstanbul Şeridi tamamen trafiğe kapandı. Otoyolda da bakım olması nedeniyle kuyruklar uzayınca trafik yan yollardan sağlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817