D-100’de zincirleme kaza! Halk otobüsü, kamyon ve tanker çarpıştı
Kartepe D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Birleşik Kartepe Kooperatifine ait olan Muhammet Ş. idaresindeki 41 L 5009 plakalı özel halk otobüsü, Kartepe istikametine gitmekteyken D-100 karayolu Pirelli Fabrikası önünde yolcu indirmek için durdu. Aynı istikamette gitmekte olan Ahmet K. idaresindeki 41 FV 237 plakalı kamyon, halk otobüsünün durduğunu fark edemeyerek arkadan çarptı. Yine aynı yönde seyreden Pehlül Ç. idaresindeki akaryakıt tankeri de kamyona arkadan çarptı.

Sağlık durumları iyi 


Meydana gelen trafik kazasında halk otobüsü içinde bulunan yolculardan Sinem T. bulunduğu yerde sıkışırken Mehmet A., Hüseyin U. ve Mehmet A. isimli yolcularla kamyon sürücüsü Ahmet K. çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan Sinem T. ve diğer yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle D-100 karayolunun Ankara istikametinde trafik bir süre aksadı. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817