Dadaşlar Avni Gözütok’la Devam Dediler

Yıllardır dernek başkanlığı yapan Avni Gözütok ve yine Erzurumluların sevdiği şair yazar Köksal Güler yarıştı. 636 üyenin oy kullanması beklenirken 298 üye kongrede oy kullanarak kongre de seçimini yaptı. 230 oy alan Avni Gözütok’un karşısında rakip olan Köksal Güler ise 68 oyla rekabeti tamamladı.

GÖZÜTOK’’ YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR..

Dernek binasında yapılan kongre de güven tazeleyen Avni Gözütok’un konuşması da Dadaşlar tarafından çok kez alkışlar la kesildi. Avni Gözütok’’ Kocaeli’nde ikamet eden tüm dadaşlara dokunmaya ve faydalı olmaya çalıştığımızın gayretini söylememize gerek yok tüm hemşerilerimiz tarafından bilinmektedir. Dernek olarak Kocaeli’ndeki ilk tanıtım günlerini düzenleyen ve en çok halkın rağbet gösterdiği tanıtım günlerini biz el birliği ile yaptık. Her yıl pikniklerimizi en kalabalık bir şekilde ve muhteşem organizasyonlar la ekip olarak düzenledik ve anlımızın akıyla gerçekleştirdik. Dadaşlara has Herfene gecelerimizi aksatmadan ve Erzurum’un tüm ilçeleri için ayrı gecelerde Dernek binamızda düzenleyerek birlik beraberliğimizi sağladık, Daha da pekiştirdik, Örf adet ananelerimizi de yaşatmaya devam ettik. Birçok STK ve birçok özel organizasyonlara teşrif ettik, Cenaze ve düğünlerimiz de her zaman duyurumuzu yaptık ve bulunduk. Bizlere ihtiyacı olan hemşerilerimize de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte tüm hemşerilerim bilsin ki yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek sözlerini noktaladı.

Avni Gözütok’un kongre de onay alan ve kazanan listesi..

ASİL:

Başkan: Avni GÖZTOK, Doğan ŞİMŞEK, , İsa BALCI, İbrahim DENİZ, Naci MUTLU, Osman Nuri KOÇAK, Erdal KÖKÇAM, Yavuz Selim AYDIN, Emre KAYA, Cengiz ÇALIŞKAN ve Muhsin KAYA.

YEDEK: İbrahim YEŞİLYURT, Kahraman AYDIN, Cevat ASLAN, Zekeriya DEMİR, Selami YAVUZ, İsmail YILMAZ, Kenan ÖZERK, Cevat ÇAKMAKÇI, Hüseyin BALCI, Mehmet ALTAY ve Kerim YALDIZ. O

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817