Dadaşlar, Bu Kez Kapancı’yı Ağırladı

Kent protokolünü İzmit’te bulunan vakıf binasında ağırlayan Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün de özel bir isim ile bir araya geldi. Aynı zamanda Erzurumlu kimliği ile bilinen Kocaeli İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, kendilerini ziyaret eden ve destek temennilerini ileten vakıf yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

KAPANCI MEMNUN KALDI

Albay Kapancı’nın ziyareti sırasında Vakıf Başkanı Ahmet Önal’ın yanı sıra, kurucu başkan Azmi Cihat Hatipoğlu, Vakıf Mütevelli Heyeti ve yönetim kurulu üyeleri eksiksiz şekilde hazır bulundu. Buluşmada hemşehrilerine kendisine yönelik verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Albay Yavuz Selim Kapancı, “Kocaeli’de görev almaktan ve sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum” dedi.

“HER DESTEĞE HAZIRIZ”

Yaklaşık iki saat boyunca devam eden sohbet sırasında konuk Kapancı’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Vakıf Başkanı Ahmet Önal ise, “Komutanımızla her zaman bir arada olacağız. Bu vesile ile kendisine bir kez daha başarılar temennisinde bulunuyoruz. Kentimiz ve memleketimiz adına her zaman birlik ve beraberlikten yana olacağız. Erzurumlular Vakfı yönetimi olarak bunun için her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

CAĞ KEBABI ZİYAFETİ

Öte yandan karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbet ortamında devam eden buluşma sırasında Vakıf Başkanı Önal, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı’ya plaket takdiminde bulunurken, Kapancı da vakıf yönetimi adına Önal’a; plaket ve Türk bayrağı hediye etti. Bu arada Ahmet Önal, Jandarma Komutanı Kapancı’yı Tarif Cağkebap Restoran’da verilen cağ kebabı ziyafetinde ağırladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817