banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Dadaşlar, DEVA Partisi’ni Ağırladı

İl başkanı Koç, beraberindeki kalabalık bir heyetle birlikte Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

KALABALIK BULUŞMA

Gerçekleşen ziyaret sırasında DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ile parti yöneticileri hazır bulundu. Ayrıca vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Nurettin Tezel, Vakıf Başkan Vekili Ömer Yağız, Vakıf Genel Sekreteri Murat Şenel, Vakıf Başkan Yardımcısı Kadir Tiryaki, Vakıf Denetleme Kurulu Başkanı Bünyamin Atuğ, yönetim kurulu üyeleri, Sebahattin Uçan, Muammer Akpınar ve Av. Alperen Emrah ve Erkan Gül de hazır bulundu.

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Gerçekleşen buluşma sırasında Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, yapılan vakıf çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ise kent genelindeki parti çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826