banner2779
banner2752
banner2750

Dadaşlar, “Erzurumlu Mümessili” İzledi


Başrollerini Burak Bozdağ, Burcu Binici, Dila Danışman, Recep Cinisli, Ayhan Taş ve Selahattin Taşdöğen’in paylaştığı filmin galasına; Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, İYİ Parti’nin Kocaeli’deki önemli isimlerinden Tugay Polat, ilimizdeki Erzurum derneklerinin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Dadaş katıldı.

DADAŞLAR BİRLİKTE İZLEDİ

Film, dostunun önerisi sonrasında ilaç mümessili olan Burak’ın işinde başarıyı yakalayabilmek adına yaptığı çalışmalar sırasında yaşadığı olağan dışı olaylar konu ediniyor. Bir Erzurumlunun projesine Dadaşlar olarak destek vermek üzere bu etkinliğe katıldıklarını belirten Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ile Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, “Erzurumlu Mümessil” filminin galası ve filmi Dadaşlar olarak birlikte izledik. Filmi izlemeye gelen tüm Dadaşlara misafirlere teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751