DADAŞLAR HERFENE GECESİ'NDE COŞTU

Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir ve yönetimi tarafından düzenlene gece, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ki Dernekte yapıldı.

Her yılı geleneksel olarak düzenlenen Herfene Gecesi’ne, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı Gıyasettin Çelikel, Karamürsel Dernek Başkanı Bünyamin Kaplan, Aşkaleliler Dernek Başkanı Mahmut Atıcı, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Belediyesi Gelir Şefliği Müdürü Bekir Sarıgül, ilçenin tanınmış iş adamları ve esnafı ile üyeler katıldı.

Herfene Gecesi, konuklara yerel ikramlardan olan sarma dolam, su böreği ve kadayıf dolması verilmesiyle başladı. İkramlardan sonra önce Türkülerden örnekler söylendi, daha sonra da yerel sanatçılardan Taha İmre küçük bir Türkü Şöleni verdi.

Türkülerle coşan Dadaşlar sık sık halay çekip oynarken, yine bu tür organizasyonlarda oynanan Orta Oyunu ve Lama gösterileriyle de coştular.

Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir, amaçlarının bir araya gelmek ve günlük sıkıntılardan uzaklaşmak olduğunu söyleyerek, geceye katılan konuklara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817