Dadaşlar Protokol Turunda

KENTİN en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kocaeli Erzurumlular Vakfı yönetiminin kent genelindeki protokol ziyaretleri sürüyor. Ahmet Önal başkanlığındaki vakıf yönetimi geçtiğimiz günlerde iki önemli ziyarette bulundu. Vakıf yönetimi, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan ile Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile ayrı ayrı bir araya geldi.

ERZURUMLU REKTÖR

Erzurumlular Vakfı yönetiminin ilk ziyareti, aynı zamanda bir hemşehrileri olan KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü’ye yapıldı. Buluşma sırasında yapılan vakıf çalışmaları hakkında Rektör Hülagü’ye bilgiler verildi. Konuklar ile yakından ilgilenen Rektör Hülagü, vakıf yönetimine başarılar diledi ve her zaman desteğe hazır olduğunu söyledi.

CİHAN SICAK KARŞILADI

Vakıf Başkanı Ahmet Önal ve yönetiminin sonraki ziyareti ise İl Müftüsü Sinan Cihan’a oldu. Cihan ile makamında bir araya gelen Dadaşlar ile yakından ilgilenen Müftü Cihan, öneminden söz ettiği sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare halinde olmaya özen göstereceklerini ifade etti. Önal da Müftü Sinan Cihan’a ilgisi dolayısıyla teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817