banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Dadaşlara 2 Meclis Üyesi  Yazılabilir Sözü

Körfezli işadamı ve müteahhitlerden olan AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi aday adayı Orhan Gedik tarafından düzenlenen kahvaltılı buluşmada, Dadaşları dinleyen Şener Söğüt, “Meclis üyesi listesinde 2 kişi yazmaya çalışacağım” dedi.


 

Körfez Erzurumlular Derneği’nin Mimar Sinan Mahallesi Cuma Pazarı caddesinde ki lokalinde düzenlenen kahvaltıya kalabalık katılım oldu. Salon gelen konuklara yetmeyince ilave masalar kuruldu. Yerel seçimler öncesi Erzurumlular bu seçimin neresinde konulu istişare toplantısı olarak düzenlenen etkinliğin sponsorluğunu Orhan Gedik üstlenirken, dernek Başkanı Yavuz Göğdemir, dernek yönetimi ve Hacı Osman Mahallesi Muhtar adayı Yavuz Özdemir’de hazırlıklarda canla başla çalıştılar.


 

İstişare toplantısına Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok’ta katıldı ve yaptığı açılış konuşmasıyla gündeme yön verdi. Avni Gözütok, Kocaeli genelinde 180 bin Erzurumlu olduğunu söyleyerek, “Biz buraya seçimlerin neresinde olduğumuzu konuşmak için toplandık, siz de konuk olarak geldiniz, size sorup bu konuda fikrinizi öğrenmek istiyoruz” dedi. Şener Söğüt, Erzurumluların hem ilçede, hem de ilde kalabalık olduklarını ve söz sahibi olmaları gerektiğini ifade ederek, “Erzurumlu denince birlik ve beraberlik akla geliyor. İlçemize büyük zenginlikler katan derneklerden birisisiniz. Biz de tıpkı liderlerimiz gibi ülke için gece gündüz çalışıyoruz. Eskiden siyasi partiler onlarca adaylarla aylarca sokaklarda çalışır, bayraklar asardı, şimdi sosyal medya üzerinden ve kapalı alanlarda çalışmalar oluyor. Sandıktan ne çıkarsa başımızın üstünde yeri var, saygılıyız. Kaynakları en iyi şekilde kullanarak Körfez’in geleceği için çalışacağız. Tahir Büyükakın söz verdi Körfez’e bu dönem metro hizmeti gelecek. İlimtepe ve Taşköprü bölgesi ilçenin gelecekte ki yerleşim alanı olacak ve bunun için yolları genişletmeye başladık, asfaltlamayı da tamamlayacağız. Erzurumlular bu işin tam ortasında yer alıyor. Meclis üyesi listelerinde büyük sıkıntı var, 90’a yakın aday adayımız bulunuyor ve hepsi iyi. Bilgi birikimli ve en uygun olanları seçeceğiz, biz İnşallah 2 Erzurumlu ismi bu listeye koymak istiyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra bazı vatandaşlar yaşadıkları sorunları da aktardılar. Söğüt bunları not aldı ve seçimden sonra çözüm bulunacağını söyledi. Dadaşlar daha sonra kendi aralarında stişare yapmaya devam ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826