Dağcılar, Başkan’ı yürüyüşe davet etti
  

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü Başkanı Mehmet Demir ile yönetimini kabul etti. Dağcılık kulübü üyeleri Başkan Karaosmanoğlu’na Kars Sarıkamış’ta yaptıkları yürüyüşte çekilen bir fotoğrafını hediye etti.

 

SARIKAMIŞ’TA YÜRÜMÜŞLERDİ

Kocaeli genelinde aralarında milli sporcuların da bulunduğu yüze yakın üyesi bulunan Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü Başkanı Mehmet Demir ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Dağcılar, Kars Sarıkamış’ta düzenlenen yürüyüşte Başkan Karaosmanoğlu ile birlikte yürüdüklerini hatırlattı ve kendisine yürüyüşten çekilen bir fotoğrafını hediye etti. Kulüp yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu’nu 28-30 Haziran’da Serindere, İnönü Yaylası, Aytepe koridorunda düzenleyecekleri yürüyüşe davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817