banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Dağcılarımız 3000 Mt'de ilimizi temsil ettiler.
 

19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Isparta'da gerçekleştirilen Dağcılık Şenliği'ne tüm Türkiye'den 2000 i aşkın sporcu katıldı. İlimizi temsil etmek üzere etkinliğe katılan Kocaeli Bilişim ekibi ve diğer sporcular başarılı bir şekilde zirveye ulaştılar. 

Aksu ilçesi Melikler Yaylasında düzenlenen etkinlik akşamında katılan dağcılara yemek dağıtımını başlatan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yoğun yağışa rağmen Türkiye'nin her yerinden katılım gösteren ekiplere teşekkür etti. 

21 Mayıs Pazar sabahı 03.30 da tırmanışa başlayan ekip yoğun rüzgar ve yeni yağmış yumuşak karın zorluklarına rağmen sabah 8.00'de zirveye varan ilk grup oldu. Ana kamp sorumlumuz BÜlent Yüksekol ile kurulan telsiz bağlantısı desteği ile hava ve sporcuların durumu hakkında sürekli iletişim halinde olundu. Saat 11.00'de ana kampa dönen ekibimiz zirve başarısını kutladıktan sonra ilimize geri dönüş yaptılar. 

Kocaeli Bilişim Genel Müdürü Göksu GÜNAY ; "19 Mayıs'a yakışır bu özel ve anlamlı etkinliği hazırlayan, hazırlanmasına emeği geçen, destek veren ve katılan herkese teşekkürlerimi sunarım.Ülkemizin her yanında her etkinliğe destek vermek üzere ekip arkadaşlarımızla yola çıkıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Karaosmanoğlu, doğa  yürüyüşleri ve dağcılık konusunda bir çok yöneticiden çok daha duyarlı. Kendisinden talebimiz, Kartepe zirvesinde dağcılık şenliği düzenlenmesine destek çıkması ve Kartepe'nin dağcılık turizmi açısından hareketlenmesine katkı sağlamasıdır. Bizler de Kocaeli Bilişim olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi. 

Faaliyete Katılan Sporcular : 
Kocaeli Bilişim Genel Müdürü Göksu GÜNAY, Webkobi Yazılım Koordinatörü Çağrı GÜNAY, Av. Evren ALTAY,Öz.Eğt.Uzm. Kamil ATİLLA, Dr. Abuzer MERAL, Mehmet KARAAHMETOĞLU, İbrahim KOCAMAN, Özmen CAN, Erkan GÖKHAN, Bülent YÜKSEKOL, Emre ÖZYILMAZ, Esra Uluç, Kaan ULUÇ 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826