DAHA GÜZEL BİR İZMİT İÇİN BİRARAYA GELDİLER
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kentte yapılması planlanan projeleri değerlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter’i Tahir Büyükakın ile bir araya geldi. 

 

Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Doğan Erol, Gökmen Mengüç, Fevzullah Okumuş, Genel Koordinatör Adnan Bilğiç, İştirakler Daire Başkanı Kemal Altıner, Fen İşleri Daire Başkan Yardımcısı Murat Balaban ve Hal Müdürü Avni Bahadır katıldı. Toplantıda İzmit Belediyesi’nden Başkan Yardımcıları Serkan Yeğnidemir, Güray Oruç ve İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Nihat Kaymak da yer aldı.

 

ÖNEMLİ İŞLER YAPILDI

 

Toplantıyla ilgili bilgi veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “İlimizde yapılacak projelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Her şeyi İzmit için, Kocaeli için planlıyoruz. En iyisi, en güzeli için uğraşıyoruz.10 yıldır Büyükşehir Belediyemiz  kentimize çok önemli çalışmalar, önemli eserler kazandırdı. Yaptıklarıyla bir anlamda şehrimize birçok alanda çağ atlattı. Biz de İzmit Belediyesi olarak 5 yıldır gelişmelere destek sağlıyoruz. İzmit’imizi daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güzel ve daha refah hale getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817