DAHA ÖNCE İTİRAZ ETTİK

Minarenin şikayetleri üzerine yıkıldığı ile ilgili haber için açıklama yapan ve caminin bitişiğinde mülkü bulunan Hatice Şahinkaya, kendilerinin camiye karşı olmadıklarını ama inşaat daha ilerlemeden itirazlarını yaptıklarını söyledi.

Hatice Şahinkaya, camiye ve minareye karşı olmadıklarını, hatta desteklediklerini ifade ederek, ‘’Daha inşaat zemin katta iken, kalıplar çakılırken 21. 07. 2017 tarihinde belediyeye dilekçe ile başvuruda bulunduk ve 5 metre çekme mesafesine uyulmadığını belirterek, durdurulmasını istedik. İlk önce inşaat mühürlendi, daha sonra söküldü ve devam etti. Biz minareye veya camiye karşı değiliz, burada inşaat kurallara uygun yapılmadı ve biz de itirazımızı zamanında yaptık. Cami derneği bizi dinlemedi ve bugün yaşanan zarara neden olundu’’ dedi.

Hatice Şahinkaya, Meryem Şahinkaya ile birlikte o tarihte dilekçe verdiklerini ve cami inşaatının projeye, kurallara uygun olarak yapılaması için talepte bulunduklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817