banner2779
banner2752
banner2750

Dal-çık için ilk adım
 Gebze’de haziran meclisi

 

Gebze Belediyesi haziran ayı olağan oturumunda gümdemde bulunan 6 madde görüşülerek karara bağlandı. Haziran ayı meclisinde ayrıca, Beylikbağı ile İstasyon’u birleştirecek dal-çık projesi için protokol imzalanması da karara bağlandı.

Gebze Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı önceki gün Gebze Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönettiği meclis oturumunda gündemde bulunan 6 madde görüşülerek karara bağlandı. Yoklama ile başlayan haziran oturumunda, mayıs ayına ait karar özetleri oybirliğiyle kabul edildi. İmar planı tadilatıyla ilgili komisyon raporlarının okunarak oybirliğiyle kabul edildiği haziran ayı meclis oturumunda ayrıca, zabıta müdürlüğü çalışma yönetmeliğiyle ilgili komisyon raporunun görüşülmesi meclis üyeleri tarafından temmuz ayı meclisine ertelendi. Gündemde yer alan imar planı tadilat talepleri görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edildiği haziran meclisinin gündeminde yer alan ve Topçular kavşağına yapılacak olan dal-çık ve floyever için yetki verilmesine ilişkin talep oy birliğiyle kabul edildi. E-5 Beylikbağı ve İstasyon’u birbirine bağlayacak olan dal-çık ve floyover için Gebze Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalanacak.

İKİ YAKAYI BİRLEŞTİRECEK DAL-ÇIK

Proje hakkında meclisi bilgilendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Dal-çık ile hem yan yolların bağlantısını hem de İstasyon ve Beylikbağı bağlantısını sağlamış olacağız” dedi. Meclis oturumunun son bölümünde meclis üyelerinin sorularını yanıtlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kentte var olan sorunların hızla çözüldüğünü ve değişimin sürdüğünü belirtti. Gebze’de alt yapı çalışmalarına paralel olarak üstyapı çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayan Başkan Köşker, doğalgaz çalışmalarında da önemli aşamalar kaydedildiğini söyledi. Bugüne kadar Gebze’de 211 kilometre doğalgaz altyapı çalışması yapıldığını belirten Başkan Köşker, 30 kilometrelik altyapı çalışmasıyla doğalgaz işlerine hız vereceklerinin altını çizdi. Gebze Belediyesi Temmuz ayı meclis oturumunun 3 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00’da yapılması karara bağlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751