Damperi açık kalan kamyon Telefon ve elektrik kablolarını koparttı
  Körfez’de, damperini açık unutarak yola çıkan bir sürücü, sağlık ocağı önündeki telefon kablolarına takıldı ve kopan direk park halindeki iki otomobilin üstüne düştü. Olayda yaralana olmazken kaçan kamyon Derince’de yakalandı, Sağlık Ocağı elektriksiz kaldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tınaztepe Sokak’ta meydana geldi. Sabah işe gitmek üzere yola çıkan Onur Yıldırım, kullandığı 41 AR 846 plakalı damperli kamyonun damperini açık unuttu. Güney Mahallesi Sağlık Ocağı önünden geçerken, açık damper sağlık ocağına giden telefon kablolarına takıldı. Kablolar koparken durumu fark edemeyen sürücü yola devam etti ve bağlı tahta direk yerinden koparak park halindeki KasımTezer’e ait 33 NP 80 plakalı otomobilin üzerine düştü. 34 DG 0067 plakalı otomobile de hafif hasar veren direk bir süre sürüklendikten sonra damperden kurtuldu. Olaydan sonra kaçan sürücü Derince Liman girişinde yakalandı ve gözaltına alındı.

Kaza sonrasında otomobillerden biri maddi hasar görürken, sağlık ocağının telefon ve elektrik kabloları koptuğu için iletişimi kesildi ve uzunu süre enerji olmadığı için de hizmet verilemedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817