Danıştay itirazı red etti

Alınan bilgilere göre, mahkeme tarafından alınan yıkım kararının uygulanmaması için Danıştay’a, üst geçidin gerekliliği, çevrede oturan insanları rahatsız etmemesi için önlemler alındığı ve üzerinin kapatıldığı belgelenip, yazılarak hazırlanan dosya ile geçtiğimiz ay itiraz edildi. Yıkımın durması için yapılan bu girişim, Danıştay’ın itirazı reddetmesiyle hayal kırıklığına uğradı.

Alınan şok haber üzerine mahalle sakinleri ve Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, yeniden bir dosya hazırlamaya başladılar. İçinde çok sayıda imzanın da bulunduğu dosyanın ilgili yerlere hatta Cumhurbaşkanına kadar çıkartılacağı belirtiliyor. Adeta çözüşüz sorun haline gelen üst geçidin yıkımı, eğer aksi bir sonuç çıkmazsa uygulanacak ve D-100 Karayolu üzerinden geçişi sağlayan köprü ortadan kalkacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817