Darıca Ak Parti Meclis Adaylarını Topladı
 Bayramoğlu Resort Otel’de düzenlenen programa Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,İlçe Başkanı Mzuaffer Bıyık ve  SKM Başkanı Sezai Ata’nın yanı sıra  belediyebaşkan aday adayları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve meclis üyeleri aday adayları katıldılar.

 

HEPİMİZ TAYYİP ERDOĞAN’IN ADAMIYIZ

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık öncelikle programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, seçimler öncesi Ak Kadroların her zamankinden daha güçlü şekliyle ayakta olduğuna vurgu yaptı.Bıyık, “düne kadar belediye başkan adaylığı sürecinde partimizden bölünme bekleyenler şimdi  de meclis üyelikleri için aynı beklenti içindeler.Ama bugün görüyoruz ki belediye başkan adayı arkadaşlarımız da aramızdalar ve hep birlikte seçimlere hazırlanıyoruz.Meclis üyelik listeleri açıklandıktan sonra da herkes aynı duygularla partiye hizmet edecektir.Burada koltuk sevdası yoktur, burada dava vardır.Hepimiz bu dava için çalışıyoruz.Yarında bu böyle olacaktır.Bir şeyi daha hatırlatmak istiyorum.Bu süreçte herkes birilerinin adamı gibi sözler lanse ediliyor.Biz de diyoruz ki Ak Parti’de evet hepimiz birinin, Tayyip Erdoğan’ın adamıyız.Onun dışında kimse kimsenin adamı değildir.Bu süreçte bizlere verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyor,sevgi ve saygılar sunuyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR MECLİS OLACAK

Programda partililere seslenen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta oluşacak meclis üyesi listesinin ilçeye yakışır bir liste olacağını söyleyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü“Aramızda meclis üyeliği için partimize müracaat eden birbirinden değerli arkadaşlarımız var. Bizler hepinize eşit mesafedeyiz. Parti içinde belediye başkan adaylığı için tatlı aile içi bir rekabet yaşamıştık. Şimdi de meclis üyesi aday adaylarımız yarışacak. Belli kriterlerimiz var. Kadınlarımız olmalı gençlerimiz olmalı, teşkilatta çalışmış arkadaşlarımız olmalı. Bir de nitelikli,çevresi geniş arkadaşlarımızı da partimize kazandırmak için aday yapabiliriz. 31 sandalyenin 26 sini almamak için hiç bir sebep yok. Bu seçimler cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bir antremandır Ülkemizin kaderini belirleyecek 2023 hedefinin en onemli basamağı olan 2015 seçimleri için bir antremandır. Onun için kırılmadan,darılmadan gece gündüz çalışacağız.Ve buradan yüksek bir yüzdeyle partimizde destek vereceğiz.Gün birlik ve beraberlik günüdür.” diyerek meclis üyesi aday adaylarına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817