banner2779
banner2752
banner2750

DARICA MİTİNGE AKACAK
  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Cemalettin Kaflı, Darıca Nenehatun Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İl Yöneticisi Avukat  Arif Aküzüm, AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve yöneticiler ile birlikte esnafı ziyaret eden Kaflı, Yeni Türkiye’de istikrarın önemine değinirken, Cumartesi günü Perşembe Pazarı alanında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek AK Parti Kocaeli Mitingi’ne vatandaşları davet etti.

İLK DÜĞÜN 23 MAYIS, İKİNCİ DÜĞÜN 7 HAZİRAN’DA
AK Parti tarafından hazırlanan ve Türkiye’de geçmişten bugüne nelerin yaşandığını anlatan ‘VayBee’ isimli gazeteyi esnaf ve vatandaşlara dağıtan Kaflı; ‘Ülkemiz çok zor dönemlerden geçti. Meydanlarda anahtar gösterenleri gördük. AK Parti hükümetinde Türkiye büyük bir kalkınma dönemi yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. 23 Mayıs Cumartesi günü Perşembe Pazarı alanında düğünümüz var. Sizleri de orada görmek isteriz. İkinci düğünümüz 7 Haziran’da olacak. Orada da vereceğiniz destek, Türkiye’nin geleceğini temin altına alacaktır’ diyerek vatandaşları hem mitinge davet etti, hem de destek istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751