banner2752
banner2750

Darıca Sırasöğütler Deresi Yeni Bir Yaşam Alanına Dönüşüyor

Şehrin sahillerindeki birçok yere park inşa ederek vatandaşların hayatına değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm bunların yanı sıra şehir içindeki dere ve vadileri de düzenleyerek birer yaşam alanına dönüştürüyor. Bu kapsamda Darıca ilçesinde bulunan Sırasöğütler Deresi’nin çevresi, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın başlattığı çalışma ile vatandaşların içerisinde spor yapabilip hoşça vakit geçirebileceği yeni bir yaşam alanına dönüşecek.

İKİ KİLOMETRE YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU

Çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri şu an bisiklet ve yürüyüş yolu için baskı beton işi yapıyor. Proje dahilinde toplamda iki kilometre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş yolu inşa edilecek. Böylelikle vatandaşlar genci yaşlısı ile rahat bir şekilde yürüyecek ve bisiklete binebilecek.

İKİ ADET BASKETBOL, BİR ADET FUTBOL SAHASI

Hazırlanan proje kapsamında birçok sosyal alanın yanı sıra yetişkinlerin ve özellikle gençlerin spor yapabileceği iki adet basketbol sahası ve bir adet futbol modern sahalar inşa edilecek. Dere yolu boyunca ferforje korkuluk imalatı yapılacak. Ayrıca uygun alanlara çocukların eğlenebilmesi için oyun grupları da kurulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751