Darıcalı Er intihar etti!
Elazığ`ın Maden ilçesindeki Hazar Jandarma Karakolu'nda vatani görevini yapan jandarma er Mazlum Aksu intihar etti. Önceki gece kazan dairesinden gelen silah sesi üzerine olay yerine giden arkadaşları, Mazlum Aksu'yu kanlar içerisinde yerde buldu. 

TERHİSİNE 5 AY VARDI
Olay yerinde yaşamını yitiren Aksu'nun, üzerine zimmetli G-3 tüfekle intihar ettiği belirtildi.?? Aksu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi`nin morguna kaldırıldı. Mardin nüfusuna kayıtlı olan ve terhisine 5 ay kaldığı öğrenilen Mazlum Aksu'nun intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

25 GÜN ÖNCE GELMİŞTİ
Mazlum Aksu'nun, Darıca'da ikamet eden ailesinin kaldığı eve gece geç saatlerde giden jandarma ekipleri, Aksu'nun intihar ettiğini ailesine bildirdi. Mazlum Aksu'nun 25 gün önce izne ayrılarak ailesinin yanına geldiği ve en son geçtiğimiz çarşamba günü ailesiyle telefonla görüştüğü öğrenildi. Aile cenazeyi almak üzere Elazığ'a gitti. 

“İNANMIYORUZ”
Aynı zamanda Emek Partisi Darıca İlçe Yöneticisi olan Mazlum Aksu`nun intiharıyla ilgili partiden dün yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Yoldaşımız Mazlum`un da diğerleri gibi askerde intihar ettiği iddia edildi. Mazlum Yoldaş izine geldiğinde bir uzman çavuştan bahsetmişti. Uzman çavuş ‘sol örgütlere üyeymişsin, anlat hele` diye sıkıştırıyormuş. Aynı zamanda da telefonda Kürtçe konuştuğu için askerde birçok kere tartışmalar yaşamış. Mazlum, neredeyse bir metrelik, altı kiloluk G-3 silahını solak olmadığı halde sol şakağına dayayıp intihar etmiş! Bu yalana da diğer asker intiharlarına inanmadığımız gibi inanmıyoruz!” denildi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817