Darıcalı gençler sporla yaşayacak...

 

Pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için inşa ediyor. Öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayacak olan ve farklı spor dallarında antrenman yapma imkânı verecek spor salonu, gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak. Isıtma ve soğutma sistemiyle öğrencilerin dış ortamdan etkilenmeden spor yapmalarını sağlayacak olan kapalı spor salonunun tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

 

İÇ YAPI NEREDEYSE TAMAMLANDI

Darıca’da ve civar bölgelerde yaşayan binlerce gencin yararlanacağı spor salonunun ince işler hariç tamamı tamamlandı. Tüm binada ısıtma, havalandırma ve yangın tesisatının yapımı tamamlandı. Kazan dairesi imalatları tamamlanan salonun, soyunma odaları da hem modern hem de çok şık duruyor. Tribün oturma koltukları montajını da tamamlayan ekipler, ahşap kapıların montajını da bitirdi.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR

Basketbol ve voleybol sahasının dışında farklı sporlar yapmak isteyen gençler için tasarlanan spor odalarına son dokunuşlar yapılmaya başlandı. İnce detayların yapıldığı kapalı spor salonun boya-sıva tadilatları ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Son kalan işleri de hummalı şekilde bitirmeye çalışan ekipler, projenin bitmek üzere olduğunu ve Darıca’da yaşayan gençlerin Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu’yla hayata pozitif bakacaklarını dile getirdi.

BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI

Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu toplam bin 600 metrekare alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 13 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon bulunacak. Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817