banner2752
banner2750
banner2776

DARP EDİLEN GENÇ ADAM YOĞUN  BAKIMDA

Körfez Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde, kimliği belirlemeyen kişi ya da kişilerce darp edilen şahıs, bir özel hastanede yoğun bakıma alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Yeni Yalı Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi’nde otobüs durağında saldırıya uğrayan Ziya Kaya (41) ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler daha sonra kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırdılar.

Ağır şekilde darp edilen ve iddialara göre kafası durak demirlerine defalarca vurulan Ziya kaya, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Beyin kanaması nedeniyle uyutulduğu öğrenilen Ziya Kaya’nın tedavisi devam ederken, mahalle sakinleri de faillerin bulunmasına yardımcı olacak ihbarın yapılması için sosyal medya da paylaşım yaparak, çağrıda bulundular.

İşçi olarak çalışan ve mahallede sevilen insanlardan olan Ziya Kaya’ya saldıranların bulunması için çağrıda bulunan mahalle sakinleri adına duyuru yapan Recep Ak, görgü tanıklarını bilgi vermeye davet ederek, “Dün Akşam yeniyalı Mahallesi hamit kaplan caddesinde Tekyıldiz marketin Önünde otobüs Durağında kimliği belirsiz Kişi veya kişiler Tarafından ziya kardeşimiz Bir saldırıya uğramış Darp edilmiştir...
Kendisi şu anda Hastanede yoğun Bakımda Yaşam mücadelesi vermektedir..
Bu menfur saldırıyı Gören duyan Bilgisi olan varsa lütfen emniyetimize Derneğimize bizlere bilgilerini insanlık namına Ulaştırmalarını Rica ediyoruz...
Bu alçak saldiriyi kıniyor
Arkadaşımıza Acil şifalar Diliyorum...” şeklinde mesaj verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680