banner2779
banner2752
banner2750

Davutoğlu: Erdoğan'ın onuru benim onurumdur
 Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde yaptığı veda konuşmasında bundan sonraki yol haritasını açıkladı.

Davutoğlu, "'Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı terk ederim ama bu ak kadroların üzülmesine izin vermem' demiştim. Bu bağlamda adım atacağım" dedi ve devamında şunları söyledi:

ERDOĞAN'LA KARDEŞLİK HUKUKUMUZ DEVAM EDECEK

"5 temel hukuku gözeteceğimi duyururum. Cumhurbaşkanıyla şahsi kardeşlik hukukumuz var. Bu dostluğu her şeyden öne aldım. Başbakan Başdanışmanı olarak da Dışişleri Bakanı'yken de her zaman bu dost hukukunu ön planda tuttum.

SON NEFESİME KADAR..

Cumhurbaşkanıyla son nefesime kadar vefa ilişkimi sürdüreceğim. Hiçbir kimse benim ağzımdan Cumhurbaşkanı adına hiçbir şekilde kötü bir söz duyamayacak. Onun onuru benim onurumdur. Onun ailesi benim ailemdir.

AK KADROLARA VE MİLLETİMİZE MİNNET BORÇLUYUM

Erdemliler hareketinin temelini atan kurucu üyelerden belediye başkanlarına, kadın kollarına, gençlik kollarına, AK Parti'nin değerli bütün ak üyelerine ve milletimize teşekkür ediyorum. Teşkilatımıza bu bağlamda minnet borçluyum.

Kaynak:Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751