DAVUTOĞLU, “KOCAELİ VE KÖRFEZ  KADROSUNA GÜVENİYORUM”

İl ve ilçe başkanları ile sohbet eden Ahmet Davutoğlu, Kocaeli ve ilçelerinde yapılanmaların tamamlanmak üzere olduğunu ve bu bölgeye güvendiğini söyledi.

Ziyaret sırasında Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker ve yönetimi de yer aldı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile özel sohbetler yapılırken, Davutoğlu Körfez’de ki genç kadroyu ve yapılanma çalışmalarını beğendiğini, yakından takip ettiklerini söyledi.

Mahalle Çalışmalarına Hız Verildi

Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker, çalışmaları hakkında bilgiler de verdiği ziyaret sırasında, görev dağılımını tamamladıklarını ve mahalle yapılanmasına hız verirken, bir yandan da üye kayıtlarına geçtiklerini ifade etti. İstekli ve heyecanlı genç bir ekip olan Körfez’e güvendiğini söyleyen Davutoğlu, Fırat Türker ve arkadaşlarına ayrı ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817