DAVUTOĞLU'NA HATIRA ORMANI
 AKP İl Teşkilatı tarafından 7 Şubat'taki il kongresine özel olarak düzenlenen etkinlikte partililer Umuttepe'de 5 bin çam fidanı dikti. Törene AKP Milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, il başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı adayı Şemsettin Ceyhan, il kadın kolları başkanı Oya Tuncel, il gençlik kolları başkanı Yusuf Akın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katılım sağladı. İl başkanı Mahmut Civelek, hatıra ormanına Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun isminin verildiğini söyleyerek, "Sağlığında isminin bir yere verilmesini istemediğini belirtse de konu ağaç olunca kabul etti" dedi.


FOTOĞRAF DAVUTOĞLU'NA VERİLECEK
AKP'de 7 Şubat tarihinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan 5.Olağan İl Kongresi öncesinde il teşkilatı Umuttepe'de 5 bin adet çam fidanı dikti. Tören öncesinde partililer birlikte fotoğraf çekildi. Çekilen hatıra fotoğrafının il kongresinde Başbakan Davutoğlu'na hediye edileceği de belirtildi. Tören öncesinde kürsüye çıkarak partililere seslenen il başkanı Mahmut Civelek, hatıra ormanına Başbakan Davutoğlu'nun ismini verdiklerini söyleyerek, "Genel merkeze il başkanı adayımızın belirlenmesi için gittiğimiz kendisine bunu ilettik. Sağlığında isminin bir yere verilmesini istemediğini belirtse de konu ağaç olunca kabul etti" dedi.


20 DÖNÜMLÜK ARAZİ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı konuşmada, "Bir yerde ağaç yoksa o orada bulunan insanların ayıbıdır. Bizler, insanların yaşayacağı güzel yerler inşa ediyor ve samimi olarak ağacı seviyoruz. Yol için ağaçlar kesilse bile onların yerine binlerce ağaç dikiyoruz" dedi. Konuşmaların ardından il teşkilatı ve ilçelerden gelen partililer 20 dönümlük arazi üzerinde çam fidanları dikti. Partililer hatıra fotoğrafı da çekilmeyi ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817