D.dere spor Voleybol takımı seriye bağladı Değirmendere spor 3-2 Yeni Hendek spor

TVF 3. Lig B Grubu 6. Hafta

Değirmendere spor 3-2 Yeni Hendek spor

Setler: 19-25, 25-18, 26-24, 20-25, 17-15

Değirmendere spor: Gülşah Şekeröz (Kaptan), Perin Danacı (Pasör), Ceyda Öner, Selin Peyniryemez, Burçin Geyik, Ayşe Zeynep Demirci, Damla Tilki (Libero)

Oyuna sonradan dahil olanlar: Gizem Öğüt, Gülşah Çelikağ

Yedekler: Seda Ağırbay, Buse Atayayardımcı, Ceren Demiralay

 

Değirmendere spor, ligin ilk 5 haftasında set vermeyen Yeni Hendek spor'u, kıran kırana bir mücadele sonunda 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Maçtan notlar:

İlk sete iyi bir başlangıç yapan Değirmendere spor maçın başında 5-0'lık bir seri yakaladı. İlk teknik molaya 8-6 önde giren sultanlar, setin sonuna doğru oyundan koptu ve seti 19-25 kaybetti. 0-1

İkinci sette başa baş giden mücadelede ikinci teknik molaya 16-13 giren Değirmendere spor üst üste aldığı sayılarla seti 25-18 almayı başardı. 1-1

Üçüncü sette zorlanan Değirmendere spor setin sonunda 22-24 durumu 26-24 lehine çevirerek seti kazandı. 2-1

Dördüncü sete moralli başlayan Değirmendere spor 20-22 iken yaptığı servis hatasıyla oyundan düştü ve seti 20-25 kaybetti. 2-2

Tie-Break setini önde götüren Değirmendere spor setin son bölümünde 13-14 geriye düşmesine rağmen seyircinin de desteğiyle seti 17-15 maçı da 3-2 kazandı.

 Maçtan sonra seyirciler Değirmendere spor'u tribünlere çağırarak alkışladı.

Değirmendere spor ligin 7. haftasında lider Ataşehir Belediye spor'u ağırlayacak. 16 Aralık Pazar günü 17 Ağustos Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 14:00' de başlayacak.

Voleybol Şube Sorumlusu Övünç YILMAZ maçtan sonra kısa bir açıklama yaparak, Yürekten mücadeleleri için sporcularımızı ve antrenörümüzü gönülden tebrik ediyorum. Maç boyunca bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere destek veren Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e de teşekkür ediyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817