DEĞİRMENDERE-HALIDERE SAHİL DÜZENLEMESİ MUHTEŞEM OLUYOR

 

Değirmendere Kuruçeşme Sahil Düzenleme Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Projede; Değirmendere Kuruçeşme tarafında; çift kaydıraklı su oyun parkı ve 200 metrekare havuz, soyunma odaları, duş ve tuvalet binaları, kafe, mescit, 2 adet oyun grubu, 1 adet fitness alanı ve basketbol sahasının yapım çalışmaları sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden proje alanında inceleme yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, proje çalışmalarda görev yapan işçilere kolaylıklar diledi.

PROJE HIZLA İLERLİYOR

Proje kapsamında Halıdere kısmında ise; mevcut sahanın zemini değiştirildi. Sosyal tesis binası yenilendiği çalışmalarda; basketbol sahası, fitness alanı ve çocuk oyun parkı yapımı tamamlandı. Değirmendere ile Halıdere arasındaki 1.3 km’lik yürüyüş yolu ve ahşap köprü tamamlanan projede, peyzaj düzenlemesi de bitmek aşamasına geldi.

 

İLÇE SAHİLİNE RENK KATACAK PROJE

Proje ile Gölcük’ün yeni ve örnek bir yaşam alanı kazanacağını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “İlçemiz sahiline, muhteşem deniz manzarası ile ayrı bir renk katacak önemli proje için; başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817