Değirmendere’de bonzai yuvası
 UYUŞTURUCU YUVASI OLMUŞ DURUMDA

Son aylarda başa bela olan Bonzai için emniyet müdürlüğü çalışmalarında yetersiz kalırken, bu maddeyi kullanan kişi sayısında her geçen gün artıyor. İlimizde son iki ayda 4 gencin yaşamını verdiği Bonzai en kolay temin edilen uyuşturucu maddesi. Poşeti 2 ile 5 TL arasında değişen, her köşe başında bulmanın kolay olduğu Bonzaiye içilecek yerler olarakta metruk binalar seçiliyor. Bu binalardan biride Değirmendere’de.

 

HERGÜN ALEM VAR

Değirmedere Sahildeki Yalı Camii arkasında bulunan ve yıkılmaya yüz tutmuş bina, uyuşturucu kullananların yuvası olmuş durumda. Esrar ve bali içenlerin bir köşeyi,  bonzai içenlerin ise bir başka köşeyi kullandığı binada her gün uyuşturucu alemleri yapılıyor. Binanın çevresinde oturan aileler ise, uyuşturucu alemlerini polise şikayet etmelerine rağmen bir sonuç alamıyor. Tedirgin bir şekilde evlerinde yaşayan aileler, buranın uyuşturucu kullananlar tarafından kundaklanmasından korkuyorlar.

 

MAHALLEYİ YAKABİLİRLER

İsmini açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, burada yaşanan uyuşturucu alemlerini her gün polise bildirdiklerini ama polisin gençleri buradan alıp daha sonra saldığını iddia ediliyor. En büyük korkularının ise burada çıkacak bir yangının mahalleye zarar vermesi olarak dile getiren vatandaşlar, polisin gerekli çalışmayı yaparak bu binadan uyuşturucu içenleri uzaklaştırmalarını istiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817