DEĞİRMENDERELİLER COŞKUN’U ÇOK SEVDİ
 Yahya Coşkun ilk olarak Değirmendere’de Yılmaz Karlı ailesinin evine konuk oldu. Yılmaz Karlı ile bir süre sohbet eden Coşkun, Karlı ve ailesinden destek istedi. Coşkun, ev ziyaretinden sonra AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve beraberindeki heyetle birlikte esnafları ziyaret etti. Esnaflara selam veren ve hayırlı işler dileyen Coşkun, ardından kafelere girip vatandaşlarla muhabbet etti. Değirmendere sahilinde ve çay bahçelerinde vatandaşlarla buluşan Coşkun, her masaya tek tek uğrayıp herkesin hatırını sordu. Vatandaşlarla uzun muhabbetler eden Coşkun, Değirmenderelilerden tam not aldı.Esnaf ve kafe ziyaretlerinin ardından Muhttin Yurt ailesini ziyaret eden Coşkun, burada da Türkiye’nin tarihi mirasından ve Yeni Türkiye iddiasından bahsederek aileden destek istedi.

 

PARTİLİLERLE BULUŞMA

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Yahya Coşkun ve Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Değirmendere Mahalle Teşkilatı’nda, teşkilat mensuplarıyla buluştu. Coşkun, burada yaptığı konuşmada “7 Haziran seçimleri, Türkiye için yeni bir milattır. Bu seçimler, yüzyılın, asrın seçimidir. Bu seçimlerde alacağımız oylar Türkiye’ye Yeni bir Dünya’nın kapılarını aralama gücü verecektir” dedi.

 

YENİ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUM

Değirmendere buluşmasının ardından Hisareyn’e geçen Coşkun ve beraberindeki heyet, burada da ilk defa oy kullanacak gençlerle buluştu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden buluşmada Coşkun, “Siz hiç MHP’nin üçüncü sıra adayını ve sonrasındakileri gördünüz mü, yahut da CHP’nin beşinci sıra adayını ve sonrasındakileri gördünüz mü?” diye sordu. Ardından da kendisinin 11. sıra adayı olmasına rağmen tek bir gününü bile boş geçirmemeye çalıştığını söyleyerek “Ben bu çalışmayı Yeni Türkiye için, bu ideale inandığım için yapıyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817