Değirmendere’ye yeni güzellikler katıyoruz
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Değirmendere’de incelemelerde bulundu. Değirmendere esnafına konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Değirmendere, Kocaeli’nin en müstesna, en güzel, en yaşanılacak yerlerinden birisidir. Biz de Değirmendere’nin güzelliklerine güzellik katmak için çalışıyoruz’’ dedi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu’na Değirmendere’deki incelemelerinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel eşlik etti. Değirmendere’de esnafı ziyaret eden ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, yoğun bir ilgiyle karşılandı.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Gölcük’e ve Değirmendere’ye önemli hizmetler yaptıklarına değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Değirmendere, Kocaeli’nin en güzel yerleşim yerlerinden birisidir. Ben de Değirmendere’ye her gelişimde huzurla doluyorum. Değirmendere halkının bize olan ilgisi ve yakınlığı da bizi çok mutlu ediyor. Değirmendere’ye hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817