banner2779
banner2752
banner2750

DEĞİŞEN GEBZE FOTOĞRAF YARIŞMASI’NA  BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Gebze Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olan yarışmada Gebze’nin tarihi, kültürel, sosyal, ekonomik, estetik ve doğal varlıkları, sosyal ve kentsel değişim ile insanları ve yaşamı yansıtılacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 25 ARALIK 2012

“Fotoğraflarla Değişen Gebze” adı verilen ve Gebze’deki değişimi en güzel şekilde yansıtacak fotoğrafların seçileceği yarışmada son başvuru tarihi 25 Aralık Salı 2012 olarak belirlendi. TFSF onaylı yarışma renkli baskı dalında yapılacak ve fotoğraflar, baskıların yanında CD veya DVD’ye kaydedilerek Gebze Belediyesi’ne teslim edilecek. Her fotoğrafçı en fazla 5 fotoğrafla yarışmaya katılabilecek. Yarışma şartnamesine göre fotoğrafların Gebze sınırları içerisinde çekilmesi gerekiyor.

SEÇİCİ KURUL VE ÖDÜLLER

Fotoğraflarla Değişen Gebze konulu ulusal fotoğraf yarışmasının seçici kurulu şu üyelerden oluşuyor: KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özer Kanburoğlu, Fotoğraf Sanatçısı-Yazar Merih Akoğul, Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Cengizhan Günesen,   Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Kisbet, Gebze Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Osman Nuri Çiriş.

Yarışmada birincilik ödülü 3 bin lira, ikincilik ödülü 2 bin lira, üçüncülük ödülü ise 1 bin lira olarak belirlendi. Ayrıca yarışmada 500 lira ödüllü üç adet mansiyon ile Gebze Belediyesi özel ödülü ve jüri özel ödülü seçilecek.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi ve yarışma şartnamesi www.gebze.bel.tr ve www.tfsf.org.tr adresinden öğrenilebilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751