Dehşet Gecesinde Seslerini Duyuramamışlar
Yılmaz'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay gecesi kızların apartmanda komşularından yardım istedikleri ancak hiç kimsenin yardım etmediği iddia edildi. 

Olay, Kocaeli'nin Körfez İlçesindeki Körfez Kent Konutları'nda geçen Cuma gecesi saat 03.00 sularında meydana geldi. Cinnet getiren anne Fatma Yılmaz (36) eline aldığı bıçakla 11 ve 17 yaşındaki iki kızının boğazını kestikten sonra intihar etti. Hastanede tedavi altında bulunan B.Y. (17) ve 11 yaşındaki kardeşi Y.Ö.Y'nin hayati tehlikelerini atlattıkları ve yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak servise kaldırıldıkları öğrenildi. Öte yandan B.Y'nin kendisini ziyarete gelen komşularını kabul etmediği iddia edilirken, komşuların gece saatlerinde hiçbir ses duymadıklarını söylediği belirtildi. 

Soruşturmayı yürüten Körfez Cumhuriyet Savcılığı olayı derinlemesine araştırdı. Fatma Yılmaz'ın ilk otopsisi Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapıldı. Cenazesi Edirne'den gelen yakınlarına teslim edilmesi beklenen anne Fatma Yılmaz'ın İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği ve burada detaylı otopsi yapılacağı öğrenildi. Olayın ardından Fatma Yılmaz'ın emekli astsubay olan ve özel bir güvenlik şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalışan eşi C.Y konuşmadı. Fatma Yılmaz'ın 11 senedir psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817