Deklanşöre çevre için basılacak

Gebze Belediyesi tarafından Dünya Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek. Çevre haftası etkinliklerinde çekilmiş fotoğrafların yarışacağı fotoğraf yarışmasının ödül töreni 24 Haziran’da yapılacak

24 HAZİRAN’DA SERGİ VE TÖREN

Gebze Belediyesi çevre konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Gebze Belediyesi ile Gebze Fotoğraf Sanatı Derneği (GEFSAD)tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan fotoğraf yarışması, Gebze ve köylerinde ikamet eden 15-30 yaş arasındaki vatandaşlar katılabilecek. Her fotoğrafçının 3-6 Haziran tarihleri arasında Gebze Belediyesi tarafından düzenlenecek çevre etkinliklerinde çekilmiş en fazla 5 fotoğrafla katılabileceği yarışmanın sonuçları;  Gebze Belediyesi’nin resmi internet adresi www.gebze.bel.tr ‘de sonuçların yayınlanacağı yarışmada dereceye giren eserlere ödülleri 24 Haziran tarihinde takdim edilecek ve eserler sergiye çıkacak.

SON BAŞVURU 11 HAZİRAN

Gebze Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Servisi’ne başvuruların şahsen yapılacağı çevre konulu fotoğraf yarışmasının son başvuru tarihi ise 11 Haziran olarak belirlendi. Çevre haftası etkinliklerinde çekilecek fotoğraflarla başvurulabilecek fotoğraf yarışmasında 1. olan esere 500 Lira, 2. olan esere 300 Lira ve 3. olan esere ise 200 Lira para ödülü ve plaketleri ilçe protokolü tarafından takdim edilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817