banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 DEKORATİF AYDINLATMALAR İZMİT’E HAVA KATTI

İzmit Belediyesi kent estetiği konusundaki çalışmalarını hızla sürdürüyor. Şehrin çeşitli yerlerini dekoratif aydınlatmalar ile daha estetik bir görünüme kavuşturan İzmit Belediyesi, Kültür Tepesi ve Tarih Koridoru arasında kalan ve Ordu Evi mevkii olarak bilinen alanda dekoratif aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

AYDINLATMALARIN SAYISI ARTACAK

Dekoratif aydınlatmaların İzmit’e farklı bir görünüm kazandırdığını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, alana giderek aydınlatmaların son halini inceledi. Türkiye’nin cazibe merkezi, Dünya’nın tanıdığı yeni bir İzmit için çok çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Doğan, şehir estetiği kapsamında yapılan bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

HALK ÇOK BEĞENİYOR

Yeni dekoratif aydınlatmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Doğan, “ şehrimizin dört bir tarafına koyduğumuz dekoratif aydınlatmaların sonuncusunu Tarih Koridoru’nun başlangıcı olan bu bölgemize koyduk. Üçyol, Bekirpaşa, Yahya Kaptan, Zincirlikuyu ve pek çok bölgede bulunan dekoratif aydınlatmalarımız artık bu bölgede de var. Bizzat kendimin titizlikle seçtiği bu aydınlatmaların şehrimize ayrı bir hava kattığı bir gerçek. Türkiye’nin hatta Avrupa’nın çoğu yerinde böyle aydınlatmalar yok. Biz İzmit’e bunları kazandırıyoruz. Halkımızda dekoratif aydınlatmaları çok beğeniyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826