banner2779
banner2752
banner2750

Demir'e Gazetemizden Ziyaret

KALABALIK ZİYARET

Gazetemiz kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar ile birlikte AK Parti’nin eski İlimtepe Mahalle Başkanı Mehmet Fatih Yavuz ve Yeniyalı Mahalle Başkanı Hüseyin Erdem, Demir’i ziyaret ederek kendisine görevinde başarılar diledi. Parti binasında gerçekleşen ziyarette AK Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Aslan da hazır bulundu.

“BAŞARILI BİR SİYASETÇİ”

Buluşma sırasında yeni başkan Aysun Demir’e hediyesini takdim eden Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, “Aysun Hanımı uzun yıllardan bu yana tanıyoruz. Kendisi teşkilatına emekleri olan, başarılı bir siyaset sürecini geride bırakan bir isim. Yeni görevi kadın kolları başkanlığında da başarılarını sürdürecektir” dedi.

“TEŞKİLATIMIZ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Konukları; Burhan Yarar, Mehmet Fatih Yavuz , Hüseyin Erdem ve Ahmet Aslan ile yakından ilgilenen AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ise, verilen destek mesajlarının kendisini çok sevindirdiğini, teşkilatlarının ilçede en iyi neticeyi alması için kadın kolları olarak tüm güçleri ile sahada yer alacaklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751