Demir’in Yönetimine Onay

Göreve atanmasının hemen ardından hem saha çalışmalarına başlayan ve diğer taraftan da yönetim kurulu oluşturmak için çaba gösteren Demir, ekibini kurdu ve genel merkezin onayını aldı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Yeni başkan Aysun Demir’e il binasında düzenlenen törenle mazbatası verildi. Törene AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt hazır bulundu.

ELLİBEŞ TEBRİK ETTİ

İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Demir ve yönetimine başarılar dilerken, İlçe Başkanı Ramazan Tuna da “Yeni kadın kolları yönetim kurulumuz

hayırlı olsun.

 Ana kademe, gençlik ve kadın kolları olarak teşkilat yapılanmamız ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a 2023 yolunda en güçlü desteği vereceğiz” dedi.

2023’Ü HEDEF GÖSTERDİ

Gerçekleşen buluşma sonrasında açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, “Hizmet davamızda Körfez ilçemizin bayraktarlığını ve emektarlığını yapacak, teşkilatımızı, ilçemizi 2023 hedeflerimize olan kadrolarımız

hayırlı olsun

” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU

Aysun Demir (Başkan)

Merve Şeker

Bahriye Baştaş

Songül Muğanlo

Semyete Gözalan

Bircan Karakuş

Senem Karakaya

Nagihan Akcan

Hazal Karaduman

Arife Nuran Budak

Birsen Tohumeken

Güldane Ünlü

Zeynep Coşkun

Ayşe Sezgin

Ülkü Kurt

Aynur Eren

Fikriye Ulaş

Ayşe Gülşan

Vildan Soylu

Elifnur Öztürk

Hülya Büker

Muazzez Kaplan

Ayşe Orhan

Ayten Çen

Emine Aktaş

Mahi Aydoğdu

Nurcan Tafralı

Hülya Söker

Hülya Demirel

Kezban Kızılay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817