Demirkıyık’tan 14 Mart’a Özel Çok Özel Çalışma

Özellikle ilçe kadın kolları başkanlığı görevine Mine İzmir Demirkıyık’ın atanmasının ardından ilçe teşkilatı sahada daha fazla görülmeye başladı.

Teşkilatına büyük bir hava kazandıran, özellikle saha çalışmalarındaki tecrübesi ve farklı hamleleri ile dikkat çeken Demirkıyık, 14 Mart Tıp Bayramı’nı da boş geçirmedi.

ÖZVERİLİ ÇALIŞTILAR

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık ile yönetim kurulu üyeleri ve partili kadınlar tarafından özel olarak hazırlanan ev yapımını kurabiyeler, yine partili kadınlarca ilçede bulunan sağlık çalışanlarına ikram edildi. Erken saatlerde parti binasında bir araya gelen kadınların bazılarının teşkilata çocukları ile, bazıları evlatlarını evlerinde bırakarak ve kimisi de izin alarak gelerek özverilerini ortaya koydular.

“ONLARA MİNNETTARIZ”

Parti binasında paketlenen ev yapımı özel kurabiyeler, daha sonra ziyaret edilen ilçedeki hastaneler, aile sağlığı merkezleri ve diğer sağlık birimleri ziyaret edilerek tek tek kurabiyeler kendilerine sunuldu. Çalışma ile ilgili açıklama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık, “Koronavirüsle mücadelede en ön safta mücadele veren tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Onlar için ne yapılsa az bile. Bir nebze de olsa gülümsemelerini sağlayabildiysek, çaylarının yanına hoş bir tat bırakabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817