DEMİRTAŞ’TAN ÇİFTE ZİYARET
 İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Karabayır ile Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş çalışmaları hakkında bilgi vererek “Yaptığımız çalışmalarımızla İzmit halkımızın kalbine dokunduk” dedi.


AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ali Osman Karabayır ile Kocaeli Kent Konseyi’nin 8. olağan kongresinde Halil İbrahim Kahraman’ın yerine seçilen Abdullah Köktürk’ü makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. İcra Kurulu ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretler oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirildi.


FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Geçtiğimiz gün yapılan ziyaretlerde oldukça samimi karşılanan Başkan Demirtaş ve beraberindekiler çalışmalarıyla alakalı bilgi verdi. İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Karabayır, eğitim alanında yapılan çalışmaları anlatarak, Başkan Demirtaş ve yönetimiyle görüşlerini paylaştı. Aynı şekilde Demirtaş ve yönetimini ağırlayan Abdullah Köktürk de Kent Konseyi’nin faaliyetlerine değinerek, “Toplumun her kesiminin duygu ve düşüncelerini en üst makama iletme yeridir” değerlendirmesinde bulundu.


‘KADINLAR FEDAKAR AKTÖRLER’

Kentimizde 3 bini aşkın sivil toplum kuruluşu olduğunun bilgisini veren Köktürk, “Bir çok farklı kurumla iş birliği halindeyiz. Bu kurumlarımızla kentimiz için neler yapabiliriz bunun çalışması içindeyiz. Sizler de bu çalışmaların önemli aktörlerinden birisiniz. Hem de fedakar aktörlersiniz. Kadın kolları olarak yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yaptığınız çalışmalar ülkemizde bir çok önemli olayın alt yapısını oluşturmaktadır” dedi.


‘HALKIMIZIN KALBİNE DOKUNDUK’

İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, kadın kolları olarak çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğinin vurgusunu yaparak, “İzmit’in, halkımızın kalbine dokunmaya çalışıyoruz. Ve bunu başardığımıza da inanıyoruz. Arkadaşlarımız da çok başarılı çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz seçimlerde aldığımız başarılı sonuçlarda bunu kanıtlar nitelikte. Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımız ile müdürlerimiz arasında köprü kurmaya çalışıyoruz. Bize düşen ne varsa elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817