banner2779
banner2752
banner2750

Demirtaş’tan hasta ziyareti
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti

Ev sahipliği yaptıkları AK Parti Kocaeli İl Kongresinde İzmit İlçe Kadın Kolları üyeleri olarak yoğun katılım sağlayan Aysel Demirtaş ve ekibi çalışmalarına devam ediyor. Siyasi çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlerine de devam eden Başkan Demirtaş bu kapsamda, gençtiğimiz akşam Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.  Aynı zamanda program kapsamında Körfez Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Naciye Yayla da ziyaret edildi. Ziyaretlerde Başkan Demirtaş’a, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Aynacı ve kadın kolları yöneticileri eşlik etti.

‘HER ZAMAN YANLARINDAYIZ’

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan İzmit Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, “Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Kocaeli Devlet Hastanesi’ni ziyaret etmemizdeki amaç hastalara bir nebze de olsa moral vererek onların sürekli yanlarında olduğumuzu hissettirmektir. Hastalarımızın ziyaretten duydukları memnuniyet bizleri çok sevindirdi. Tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751