DEMOKRASİ NÖBETİNE ÜNLÜ AKINI
 Fethullaçı Terör Örgütü’nün  (FETO) darbe girişimine tepki amacıyla İzmit Perşembe Pazarı alanında sürdürülen demokrasi nöbetine ünlüler destek verdi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın davetiyle İzmit’e gelen Yapımcı Polat Yağcı, sanatçıları Berdan Mardini, Doğuş, Nihat Doğan, Afrikalı Ali, Gezegen Mehmet, Özlem Balcı, Beyza Durmaz,  Saruhan Hünel,  Mehmet Gönülaçar, Sorvivor Nagihan, Hop Dedik Ayhan, Uğur Arslan ve Kahraman Tazeoğlu nöbete katılan vatandaşlarla bir araya gelerek hain darbe girişimini kınadılar.


Sanatçıların teker teker sahneye çıkıp mesajlar verdikleri gecede Berdan Mardin’i de demokrasiye sahip çıktıklarını ifade ederek, kendisinin yazdığı "Demokrasi ve Recep Tayyip Erdoğan" şarkısını seslendirip şehitler için dua edildi.


Dizi oyuncu Özlem Balcı, demokrasi nöbetinde olduğu için çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek” “ Seksenler adlı dizide o dönemdeki darbeyi anlatırken, bu durumun ne kadar kötü olduğunu, darbelerin bir ülkeyi ne kadar yoksulluğa götürdüğünü senaryoda olsa görmüş, inşallah bu gerçek olmaz demiştik. Nitekim hakkın gücüyle bu gerçekleşmedi” dedi. Berdan Mardini  de " dünyada böyle bir millet yok ki bir tank geçerken altına atlasın, o tank geçsin sonra öbür tankın altına yatsın. Dünyaya demokrasi dersi veriyorsunuz. Büyüyen ve gelişen Türkiye idealine kimse engel olamayacak" şeklinde konuştu.


Ünlü sanatçı Nihat Doğan da yaptığı ateşli konuşmayla alanı dolduranları adeta coşturdu. Doğan” darbe gecesi sokağa çıkarak 2 tankı darbecilerden geri aldık. 2007 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmemizde “ Adnan Menderes asılırken adeta koyun gibi korkak şekilde evlerine sinmiş olan o milletten utanıyoruz, sen bize Kalu Bela'da Allah'ın, yeryüzünde Resulullah'ın emanetisin. Eğer bir gün bu tanklar sokağa çıkarsa biz Allah'a, Resulullah'a söz verdik, onlara dedik ki dedelerimiz Abdülhamid Han'a ağladı, babalarımız Menderes'e ağladı, Allahımız şahid olsun ki biz Erdoğan'a ağlamadık, ağlamayacağız' demiştik. Ağlamadık, sözümüzü yerine getirdik. Ey FETÖ denen alçak, ey imam kılığındaki kardinal, o olsa olsa Fetulşeytan'dır. Bu millet Ebu Cehillere boyun eğmedi, Fetulşeytan'lara da boyun eğmeyecek” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817