DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANIT PARKININ YERİ BELLİ OLDU

Milli ve manevi değerlere verdiği önemle bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 15 Temmuz gecesi gerçekleşen hain darbe girişiminde vatanı için gözünü kırpmadan canını fedan demokrasi şehitlerinin adının yaşatılması için önemli bir projeyi daha hayata geçirtiyor. Başkan Doğan’ın talimatıyla yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Parkı’nın yeri belli oldu.

 

ŞEHİTLER İÇİN NE YAPSAK AZ

 

İzmit Belediye Başkanı Doğan, anıt parkın yapılacağı Topçular Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvarı ile Melisa Sokak arasındaki alanda incelemelerde bulundu. Başkan Doğan’a incelemeleri sırasında Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varol da eşlik etti. Yaklaşık 1730 metrekarelik bir alandaki 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Parkı’nda çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını söyleyen Başkan Doğan” ülkemizin bağımsızlığı için canlarını feda etmekten kaçınmayan şehitlerimiz için ne yapsak azdır.  İzmit Belediyesi olarak, yapacağımız anıt parkta demokrasi şehitlerimizin adlarını ilelebet yaşatarak kahramanlıklarını gelecek nesillerimize aktarmış olacağız” dedi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Parkı’nda,  vatanı için gözünü kırpmadan canlarını fedan edenlerin isimlerinin yanı sıra darbe girişimi gecesi yaşananlarının anlatıldığı rölyefler yer alacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817