DENİZ FESTİVALİNE MUHTEŞEM KAPANIŞ
 FESTİVAL HEDEFİNE ULAŞTI

 

Etkinlikte konuşan Başkan Doğan, Türkiye’de hep ilkleri yapan belediye olduğunu belirterek” etrafımız denizlerle çevrili olmasına rağmen ne yazık ki denizlerden yeterince yararlanamıyoruz. Özellikle 12-13 yıl öncesine kadar kokudan denize yaklaşmak mümkün değildi. İktidarımız döneminde yapılan arıtma tesisleri sayesinde denizimiz canlanmaya başladı. Artık İzmit Körfezi’nde denize girilip, balık tutulabiliyor. İzmit Belediyesi olarak halkımızı  denizle daha çok  buluşturmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Gösterilen ilgi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı göstermektedir. İlkini gerçekleştirdiğimiz festival önümüzdeki yıllarda daha da güzel olacaktır” dedi.

 

İKTİDAR OLURLARSA TÜRKİYE’Yİ İFLAS ETTİRİRLER

 

 Doğan, ülkemizde  güzel işler yapıldığını da ifade ederek” Eskiden hastanelerde muayene olmak ayrı bir dertti ilaç almak ayrı bir dertti. Çocuklarımıza  zorunlu olan aşılarını bile yaptıramıyorduk. Bunun tek sorumlusu dönemin idarecileridir. Başında olduğu kurumu batıran zat kalkmış şimdi ülkeyi yöneteceğini söylüyor. Allah korosun bunlar başa gelirse Türkiye 6 ayda iflas eder. Sakın bunlara fırsat vermeyi. Eskiden para  yokmuş da bu gün para bolmuş da bu işler yapılıyor muş. Eskiden de para vardı bu gün de para var. Fark sadece ülkeyi idare edenlerde. Eskiden ülkenin kaynakları hortumculara giderken bu gün millet için harcanıyor. Köprüler, havaalanları, uçaklar, tanklar, hızlı tenler, Marmaraylar hep ülkenin kaynakları ile yapılıyor. Milletin kuruşunu ziyan etmiyoruz, hortumcuya, rantçıya kaptırmıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde sakon ola ülkeyi geri götürmek isteyenlere fırsat vermeyin, büyümenin, istikrarın devamından yana olun” şeklinde konuştu. 

 

lkımız yapılan hizmetleri görüp taktir ediyor. Başkan Doğan’a ve ekibine bu güzel festival için teşekkür ederim” dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817