Deniz otobüsleri ihalesi yapıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Akşemseddin ve Ertuğrul Gazi deniz otobüslerinin satışı için açtığı ihale Büyükşehir Hizmet Binası Encümen Salonu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı. İhale sonucunda Akşemseddin ve Ertuğrul Gazi deniz otobüsleri 970 bin TL’ye Altınnal A.Ş.’ye verildi.

 

İHALEYE ALTINNAL KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Akşemseddin ve Ertuğrul Gazi deniz otobüslerinin satışı için açtığı ihaleye Altınnal A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Karadağ ve Satınalma müdürü Dursun Demirkıran katıldı. İhale sonucunda Akşemseddin ile Ertuğrul Gazi deniz otobüsleri 970 bin TL’ye Altınnal A.Ş.’ye verildi. Altınnal A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Karadağ,’’Bu deniz otobüsleri yine vatandaşımıza hizmet edecek’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817