Deniz Ticaret Odası’nda  Denizcilik Konuşuldu

Oda Başkanı Vedat Doğusel ve oda yönetiminin hazır olduğu bayramlaşmanın konukları arasında Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, oda yönetimi ve meclis yönetimi ile üyeler, oda kurucularından Mahmut Okan ve konuklar, Rengin Ana Okulu sahibi Fatih Uykun, Gülünce Okul Müdürü Tazebey Yaşin ve konuklar yer aldı.

Hoş sohbet içinde geçen bayramlaşmada, ilk olarak Türkiye genelinde eğitime ihtiyacı olan özel çocukların durumu konuşuldu. Türkiye’de nüfusun yüzde 13’üne yakın oranda özel çocuk olduğu ve yeterli eğitim verilmediği görüşleri savunuldu.

Yine bir sohbet konusu da denizcilik alanlarında ve deniz ticareti ile taşımacılık alanlarında ki gelişmeler oldu. Bu alanda ticaretin hızla artmaya başladığı ve karasal destekle daha da ileri düzeye ulaşabileceği söylendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817