DENİZ YILDIZI GEMİSİ KEFKEN LİMANINDA HALKIN ZİYARETİNE AÇILIYOR
 TCG KARADENİZ EREĞLİ gemisinin 02 Nisan 2016 Cumartesi günü Kefken Limanında Deniz Yıldızı-2016 tatbikatıyla başlayacağı program, Garnizon Komitanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün katılımıyla Kuvvet Koruma ve Güvenlik Koordinasyon toplantısıyla devam edecek.

3 Nisan 2016 Pazar Günü  vatandaşların ziyaretine açılacak olan TCG KARADENİZ EREĞLİ gemi personeline Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal  İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kandıra’da kültür gezisiyle sürecek.

Kandıra’nın eşsiz doğa güzellikleri arasında olan Kefken Pembe Kayalar’dan başlayacak  olan gezi kapsamında  Kerpe, Babatepesi ve Kandıra Merkezi ne ziyaretler yapılacak ve heyete  Kandıra hakkında bilgiler verilecek . Ardından  heyet tarafından 4 Nisan 2016 Pazartesi günü Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek’e , Garnizon Komutanı Piyade Yarbay İsmail Öcal’a ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e ziyarette bulunulacak.

Program, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek’in, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay İsmail Öcal’ın ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in Şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek TCG KARADENİZ EREĞLİ gemi heyetine yapacağı ziyaretle son bulacak.

Kandıra Belediyesi tarafından vatandaşların yapacağı gemi ziyareti için, 4 Nisan Pazartesi saat 14.00’da , 5 Nisan  Salı günü saat 10.00’da Belediye önünden araç kaldırılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817