banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Denizcileri Buluşturan İftar
Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilciliği düzenlediği iftar yemeğinde Kocaeli'nin denizcilik, liman, armatörlük, gemi acenteleri, gemi inşaa, yat sanayi ve sektörün temsilcilerini bir araya getirdi.

Deniz Ticaret Odası(DTO) Kocaeli Temsilciliği, iftar yemeğini Başiskele Wellborn Luxury Hotel'de düzenledi. İftar programına oda temsilcisi Av. Vedat Doğusel ev sahipliği yaparken; Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kocaeli B.B. Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Marka Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut, Doğu Marmara Gümrük Müdür Yardımcısı Ali İhsan Merdanoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanı Zeki Bostancı, İl Müftü Yardımcısı Zeki Öztel, Sanayi ve Ticaret Odaları temsilcileri, Yalova ve Kocaeli Liman Başkanlıkları, KOSGEB Genel Sekreteri Ertuğrul Çetinkaya, KOU Denizcilik Fakültesi Dekanı Gönül Kaya Özbağ ilimizde ki liman, gemi inşaa, armatörlük ve yat sanayinin temsilcileri katıldı.

"DENİZCİ KENT KOCAELİ"

Türkiye’de ki limanların %20 si Kocaeli’de. Biz Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilciliği olarak ilimizde ki denizcileri bir araya getirerek birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmek ve denizcilerin sorunlarına çözüm olabilmek için çalışıyoruz. Odamız, ilimizin ve ülkemizin üye sayısı ve saygınlık bakımından önemli odalardan birisi. Kocaeli temsilciliği olarak odamıza kayıtlı üyelerimizin sorunlarını yerel ve ulusal yönetimlerle el birliği ile aşmayı ve Kocaeli’nin bir liman ve deniz şehri olduğunu tüm dünyaya duyurmak için “Denizci Kent Kocaeli ” imajı geliştirmeye çalışıyoruz.

GELECEK DENİZCİLİKTE

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilcisi Av. Vedat Doğusel'in konuşmasının ardından konuşma yapan Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, denizcilik ve liman sektörünün ekonomiye kattığı değerin altını çizdi. Çakır; "Kocaeli'de denizcilik geliştiğini görmek bizleri mutlu ediyor. İlimiz ve ülke ekonomisinin büyük bir bölümünü karşıladığımız denizcilik sektörü, gün geçtikçe daha da büyüyüp, gelişen teknolojiyle birlikte daha iyi bir noktaya geliyor" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826