DENİZCİLİK BAYRAMI KOCAELİ’NDE KUTLANIYOR
 Bu yıl 90.sı kutlanacak olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı; etkinlikler, yarışmalar ve sergilerle kutlanıyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kocaeli Liman Başkanlığı ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilciliği tarafından organize edilen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları, deniz ve denizcilikle alakalı fotoğraf sergisinin açılışı ile başladı. Kocaeli Symbol AVM’de açılan fotoğraf sergisi ile farkındalık oluşturan etkinlik daha sonra 41 Burda AVM’de açılan maket gemi sergisi ile devam etti. Sergi açılışlarına; Kocaeli Liman Başkanı Murat Müftüoğlu, DTO Kocaeli Temsilcisi Vedat Doğusel ve EVYAPPORT Limanı Operasyon Müdürü Ali Keskin katıldı.

Etkinlikler 29 Haziran Çarşamba(bugün) günü Saat 11.00 de Karamürsel Yelken Kulübünde, Türkiye Yelken Federasyonun desteği ile üç farklı sınıfta yapılacak Yelken Yarışları ve KARSAD Su Altı Temizleme Etkinliği eş zamanlı olarak gerçekleşecek. Saat 15.00-16.00 arasında ki Balıkçı Tekne Yarışları sonrası gerçekleşecek ödül töreni ile ilk etkinlik günü sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817