DENİZDE BULUNAN AYAKKABI HALİL'E Mİ AİT?
 

Başiskele’de okuduğu özel okuldan çıktıktan sonra Gölcük’e giden ve görüntüsü son olarak Karamürsel Alp isimli yolcu vapurunda güvenlik kameralarına yansıyan, bir daha da kendisinden haber alınamayan Halil Buğra Kurnaz için arama çalışmaları denizden ve havadan devam ediyor. Yalova Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şubesi Müdürlüğü’nden gelen 4 özel dalgıç ekibi, arama çalışmalarına destek vermek üzere dün sabah saatlerinde ilk olarak Gölcük Kavaklı sahiline geldi.

Dalgıçlar aramalara devam ediyor
Arama yapan ekipler tarafından Halil Buğra Kurnaz’a ait olduğu iddia edilen ayakkabının İzmit Marina sahil şeridine bulunması her şeyi değiştirdi. Son olarak yolcu vapurunda görüldüğü gerekçesiyle denize atlamış ya da düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran emniyet yetkililerinin, Gölcük açıklarında da arama yapacakları öğrenildi. 4 dalgıç su altında arama yaparken, çok sayıda bot ve tekne de Buğra’nın cansız bedeninin su üstüne çıkmış olabileceği düşüncesiyle su üstünde arama çalışmalarına devam etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817