Denize atlayan şahsı polis yüzerek kurtardı
 Körfez ilçesinde eşiyle boşanma aşamasında olduğu gerekçesiyle denize atlayan kişi, üniformalarıyla denize giren polis tarafından sudan çıkartıldı. Alınan bilgiye göre Körfez Yarımca sahilinde dolaşan vatandaşlar bir şahsın elbiseleriyle denize atladığını görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri suda sırtüstü hareketsiz yatan şahsın yaşadığını fark etti.


Soğuğa aldırış etmeden denize atladı
Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerden bir polis memuru üzerindeki üniformalarıyla Şubat soğuğuna aldırış etmeden Körfez’in serin sularına girdi. Kıyıdan yaklaşık 50 metre yüzen polis memuru suda hareketsiz yatan şahsın yanına giderek şahsı kıyıya doğu çekti. Kıyıya geldiğinde çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından sudan çıkartılan şahıs olay yerine gelen ambulansa alındı.


Sağlık durumu iyi
Polis memuru da meslektaşları ve diğer vatandaşlar tarafından sudan çıkartıldı. Soğuktan donmak üzere olan bir fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuk babası İbrahim Arslan (43) isimli şahsın bir süredir eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle psikolojisinin bozulduğu ve eşinin kendisine boşanma davası açtığını öğrendikten sonra intihar etmek istediği öğrenildi. Ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817