Denli; “Başarılarınızın devamını diliyorum”

 Körfez'de her kesim tarafından sevilen çiçeği burnunda başkan yardımcısı Denli’yi Kocaeli Meydan Gazetesi ailesi de ziyaret etti. Gazetemizin imtiyaz sahibi Burhan Yarar ve Genel Yayın Yönetmenimiz Ahmet Yarar, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Denli’nin aldığı görevden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek çiçek takdim ettiler.

DENLİ; ÇOK BAŞARILISINIZ,  BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Çalışmalarımızı yakından takip ettiğini ve beğendiği vurgulayan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli;” İlimizde yayın yapan bir çok gazete var.. Mesleğini başarılı yapan gazetecilerdensiniz. Gazetecilik zor ama bir o kadar da zevkli bir meslektir. Devamlı koşuşturma ister.  Çalışmalarınızı yakından takip ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817